Skip to content

Magic Mirror – fremtidens heisteknologi

Heiskompaniets digitale løsning gjør heisen til en kommunikasjonsplattform

Med Heiskompaniets digitale løsning, kan heisen omgjøres til en kommunikasjons- og informasjonsplattform som gjør det mulig å informere, underholde og kommunisere med brukerne mens de befinner seg i heisen.

Heisen blir plattform for dynamisk og engasjerende kommunikasjon og den digitale løsningen er både enkel å betjene og administrere, vi kaller teknologien Magic Mirror. Som spesialister på skreddersydde heisløsninger, finner vi i Heiskompaniet den perfekte løsningen for dine behov, ditt bygg og din heis.

Magic Mirror – heis med kombinert speil og skjerm

Magic Mirror er en banebrytende teknologi som kombinerer funksjonene til et speil og en digital skjerm for underholdning og informasjon. Denne nye multimedia-opplevelsen i heisen gjør det mulig å kommunisere med heisbrukerne under heisturen.

Magic Mirrors displays eller speilskjermer kombinerer to nyttige funksjoner: å være et speil og et informasjonsdisplay.

  • Informasjonsdisplay: Eksempelvis kan Magic Mirror brukes til å vise oppdateringer som vær, nyhetsoverskrifter, tilbud, eller bygningens spesifikke kunngjøringer, og tilby brukerne av heisen underholdning, informasjon og innsikt under deres korte reise med heisen. Vedlikeholdsarbeid på kort varsel? Sosial sammenkomst på takterrassen eller i kantina? Ukens lunsjmeny? Med Magic Mirror kan du kommunisere med besøkende, gjester og ansatte i næringsbygg, boligbygg og offentlige bygg med stil og enkelhet.
  • Reklame: Magic Mirror kan vise annonser, som lar merkevarer engasjere passasjerer, her er det store muligheter da det er lett å fange brukerens oppmerksomhet under heisturen.
  • Estetisk forbedring: Utover funksjonalitet kan en interaktiv Magic Mirror forbedre heisens interiørdesign. Speilet gir et elegant, moderne utseende samtidig som det reflekterer omgivelsene og kan få heiskupéen til å virke større, mer moderne og mer luksuriøs.

Engasjerende innhold på heisturen

Folk er generelt mer oppmerksomme under en heistur enn i åpne offentlige rom, de er “fanget” og Magic Mirror maksimerer effekten av informasjonen som deles på denne tiden. Innhold, timing og varighet styres med et klikk og endres lett.

Hvorfor installere Heiskompaniets Magic Mirror i heisen?

  • Kommunikasjonsplattform: Stillbilder, animasjoner eller filmer – med Magic Mirror er det ingen grenser.
  • Maksimal effekt: Kommunisér med heisbrukerne når de er oppmerksomme. Selv en kort tur kan ha stor effekt med rett budskap.
  • Komplett løsning: Vi leverer hele løsningen: speil, installasjon og programvare.

Perfekt størrelse ideell størrelse for heiskabiner

Informasjonsskjermen er tilgjengelig i en 32” skjerm – den ideelle størrelsen for vanlige heiskupéer og optimal for animert innhold, tid, vær eller annen bygningsrelatert informasjon. Magic Mirror-teknologien forvandler et vanlig speil i heisen til en kommunikasjonskanal. Systemet er svært lett og tynt, med minimal innvirkning på kupéens vekt og plass.