Skip to content

Skreddersydde heisløsninger

Skreddersydde heisløsninger blir stadig mer etterspurt for å møte unike behov fordi de gir effektiv transport, optimalisert plassutnyttelse og en sømløs integrasjon i byggets design. Heiskompaniet er spesialist på skreddersydde heisløsninger, har løsninger til alle typer moderniseringer og kan installere nye heiser i alle typer bygg. Våre heiser har det siste innen teknikk og heisen tilpasser vi til bygget, uansett byggets karakter og stil.

Skreddersydde heisløsninger øker byggets verdi

Uansett om det er et eksisterende bygg eller nybygg, tilpasser vi heisen til arkitektur og funksjon. Tilpasningen inkluderer alt fra størrelsen og formen på heisen, til materialvalg og interiørdesign. En av fordelene med skreddersydde heisløsninger, er evnen til å optimalisere transporteffektiviteten. Ved å tilpasse heisløsningen til den spesifikke bruken og trafikkmønsteret til bygningen, reduseres ventetiden og transportkapasiteten øker.

Energieffektivitet og bærekraft

Våre skreddersydde heisløsninger tar hensyn til energieffektivitet og bærekraft. Ved å integrere markedets nyeste teknologi for energisparing og materialer av høy kvalitet, bidrar heisen til å redusere driftskostnader og miljøpåvirkning over tid. Med ekspertise og erfaring innen design, produksjon og installasjon, skreddersyr vi heiser som passer ethvert behov, fra personheiser i verneverdige bygårder til vareheiser. Heiskompaniet er opptatt av å alltid levere på design, kvalitet, ytelse og service.

Lang og bred erfaring

Vi har over 50 års erfaring innen design, installasjon og vedlikehold av heis. Våre kunder kjenner vår kompetanse og engasjerer oss til de mest unike og krevende prosjektene, i visshet om at vi alltid leverer den best mulige løsningen. Vi leverer skreddersydde spesialløsninger produsert av Spanske IMEM, en av Europas mest anerkjente heisprodusenter. IMEM har vært dedikert til design, produksjon, installasjon og vedlikehold av heis over hele verden, helt siden 1968.

Ta kontakt med oss hvis du vil vite mer. Du treffer oss på telefon 481 44 481 ⁠eller post@heiskompaniet.no