Ny heis

Vi leverer skreddersydde spesialløsninger fra IMEM. Dette er svært gode heiser av høy kvalitet.

Ta kontakt med vår installasjonssjef Harald Follerås +47  481 44  481 eller +47 948 90 102

Vi har opparbeidet oss over 50 års erfaring innen design, installasjon og vedlikehold av heisanlegg av alle slag. Våre kunder og deres konsulenter engasjerer oss til de mest unike og krevende prosjektene, i visshet om at vi alltid leverer den best mulige løsningen.

Vi leverer skreddersydde spesialløsninger fra IMEM. Dette er svært gode heiser av høy kvalitet. IMEM er et selskap dedikert til design, produksjon, installasjon og vedlikehold av heiser helt siden 1968.

Heisene våre overholder de mest krevende internasjonale normene og standardene. Vi er stolte av å kunne stole på IMEM sitt produksjonsanlegg, som er blant de mest moderne og teknologisk avanserte i hele Europa. De produserer komplette heissystemer, fra start til slutt.

Vi leverer ulike og unike heisløsninger, slik at vi skal finne den perfekte løsningen for deg:

  • Maskinromsløs heis
  • Heis med maskinrom
  • Hydraulisk heis
  • Trommelheis
  • Skråbaneheis
  • Høyhastighetsheiser
  • Heissjakt som passer alle våre heistyper

IMEM Silens Pro heiser

Silens Pro heiser integrerer banebrytende teknologiske fremskritt i store forbedringer innen sikkerhet, kjørekomfort, energieffektivitet og passasjer og varetrafikk forflytting.

Silens Pro er en serie maskinromløse heiser med lavt strømforbruk / produserer strøm. De leveres i størrelser fra 100 kg til 4000 kg med en unik, teknologisk og innovativ løsning vi mener er bedre enn andre alternativer på markedet. 

Silens Pro er designet i minste detalj for å ta passasjersikkerhet, kjørekomfort og reiseopplevelse opp til uhørte nivåer, samtidig som det tilbys et ekstremt pålitelig heissystem med attraktivt design og ekstraordinære lave installasjons- og vedlikeholdskostnader. 

Ta kontakt med installasjonssjef Harald Follerås:

harald@heiskompaniet.no
mob. 948 90 102

for mer informasjon om hvilke løsninger vi kan skreddersy for deres behov.