Om Heiskompaniet AS

Kompetanse

Kvalitet

Styrke

Sentral Godkjenning

Miljøfyrtårnbedrift

Godkjent lærlingsbedrift

Sentral Godkjenning

Miljøfyrtårnbedrift

Godkjent lærlingsbedrift

Heiskompaniet AS er et norsk heleid selskap, stiftet i 2017. Vi innehar Sentral Godkjenning (tiltaksklasse 3), er Miljøfyrtårnbedrift og godkjent lærlingebedrift.
Vi holder til på Trollåsen rett utenfor Oslo og består per i dag av en administrasjon med seks ansatte og 20 utegående service- og anleggsmontører.
Alle våre ansatte har fartstid fra heisbransjen og vil kunne bistå med heisteknisk kompetanse. Vår spesialitet er skreddersydde spesialløsninger av svært god kvalitet og vi ønsker å levere kvalitet i alle ledd – alt fra mindre oppdrag til utskiftning av en hel heis. 
Vi ønsker å holde ledelsen så slank som mulig, derfor delegerer vi ansvar ut til våre ansatte, slik at alle får større eierskap til de forskjellige arbeidsoppgavene og prosessene.
Du som kunde vil bli fulgt tett opp og alltid få rask respons på dine henvendelser, og du får en fast person du kan forholde deg til gjennom hele ditt kundeforhold.

Miljøfyrtårn

Vi ønsker å bidra til et mer bærekraftig samfunn og tar derfor ansvar for vår miljøpåvirkning. En viktig del av arbeidet er å være Miljøfyrtårn-sertifisert. Det betyr at vi har etablert et miljøledelsessystem som styrer klima- og miljøarbeidet og hjelper oss med å oppnå kontinuerlig forbedring.

Sertifiseringen inneholder også konkrete krav som må oppfylles innen arbeidsmiljø, avfall, energi, innkjøp og transport. Hvert år fyller vi ut en klima- og miljørapport som gir god oversikt over framgang og forbedringspotensial. Du kan lese mer om våre prestasjoner her.

For å redusere vår negative miljøpåvirkning arbeider vi både internt i virksomheten og eksternt med viktige samarbeidspartnere.

Vi ser fram til å jobbe sammen for å skape et mer bærekraftig samfunn, og oppfordrer dere til å kontakte oss med spørsmål eller innspill på post@heiskompaniet.no

Her er noen av våre skreddersydde heisleveranser

«Dette var et morsomt og særegent heisprosjekt, da kunden ønsket seg et vinskap inni heisen..! Heisen har gjennomgang og naboene ønsket en samlingsplass i etasjen. Vi satte derfor opp et kjølende vinskap og to klappstoler i heisen, og etter ønske kan lyset skifte mellom ulike farger. Dette prosjektet er et glimrende eksempel på at vi kan skreddersy heisløsninger akkurat slik kundene ønsker seg!»

«Denne duplex’en har et moderne interiørdesign, med folierte felt og kul himling i heiskupéen. Vi har et bredt utvalg av designløsninger, både når det gjelder farger, materialer, tekstur og interiør, så det er bare fantasien som setter begrensninger…!»

«Vi skiftet ut to av heisene på Holmenkollen Park Hotell i 2022, og farge- og materialvalg ble veldig lekkert! Bronsefarget himling og stoltablå med stålplate, flislagt gulv, heldekkende bakspeil, pulverlakkerte dører og varmvalset omramming.»

Tidligere nyheter

Bli kjent med våre montører

PER KRISTIAN PERSON

 

«Det jeg liker best med jobben som heismontør er at ingen dager er like, og det er alltid nye utfordringer som skal løses»

 

Per Kristian jobbet to år som lærling i Myhre Heis og Elektro, før han ble med under oppstarten av Heiskompaniet i 2017. Han var den første som tok fagbrevet som heismontør i Heiskompaniet i 2020 og jobbet da på anlegg med å bygge/bygge om heiser.

 

Han har skaffet seg god kunnskap om ulike heistyper og etter endt pappaperm nå i februar 2023, har han gått over til serviceavdelingen og fått ansvaret for å serve kundene våre i Oslo.

Han er opptatt av å skape gode relasjoner med kundene, og dette setter de pris på ettersom det blir en enkel, pålitelig og tilgjengelig kontakt direkte med montøren.

 

På fritiden er han i overkant interessert i sport etter å ha spilt åtte år i eliteserien i hockey. Han spiller fortsatt litt på hobbybasis og er ellers en sosial type som har mye å bidra med overfor venner og kollegaer i Heiskompaniet.

Vi har nylig vunnet ny servicekontrakt, på Stortinget og i kommunene Fredrikstad og Hvaler. Heiskompaniet har vært serviceleverandør de fire foregående år, og takker for tilliten ved å bli valgt til å fortsette samarbeidet de neste fire årene også.

 

Vi er også stolt serviceleverandør for heisene i flere kommuner;
Asker, Nittedal, Lillestrøm, Aurskog-Høland, Enebakk, Nes, Indre Østfold, Nordre Follo, Frogn, Nesodden, Ås og Vestby.

Besøk oss:

Trollåsveien 8, 1414 Trollåsen Norge

Ring oss:

+47 481 44 481

Send oss e-post:

post@heiskompaniet.no

Besøk oss:

Trollåsveien 8, 1414 Trollåsen Norge

Ring oss:

+47 481 44 481

Send oss e-post:

post@heiskompaniet.no

Besøk oss:

Trollåsveien 8, 1414 Trollåsen Norge

Ring oss:

+47 481 44 481

Send oss e-post:

post@heiskompaniet.no