Heis i næringsbygg

Heiskompaniet leverer løfteplattformer til alle typer bygg over hele landet. En løfteplattform fra oss er en allsidig heisløsning som dekker behovene for vareheis, bilheis, plattformheis og løftebord.

Vi leverer heisløsninger til offentlige bygg og næringsbygg. Våre skreddersydde og spesialtilpassede løsninger for vareheis, bilheis og løfteplattform kan installeres med minimal bygningsmessig tilpasning. Alle våre løsninger er både trygge og kostnadseffektive.

Med fokus på sikkerhet, brukervennlighet og konkurransedyktige priser, leverer vi skreddersydde løfteplattformer som gjør transport mellom etasjene enklere og tilgjengelig for både personer og varer.

Bilheis – Optimal plassutnyttelse for parkering

En bilheis, eller parkeringsheis, er en spesialisert heisløsning designet for å transportere alt fra personbiler til tyngre kjøretøy vertikalt mellom ulike nivåer. Bilheiser installeres vanligvis i parkeringsanlegg, garasjer eller bygninger med begrenset plass, og leveres med sikkerhetssystemer som gjør transporten trygg og enkel.

Parkeringsheis gir en smart og plassbesparende løsning der tradisjonelle ramper eller parkeringsplasser ikke er mulige eller ønskelige. Bilheiser er spesielt nyttige i urbane områder hvor plassen er begrenset, og de gjør det enklere å utnytte flere etasjer i bygg til parkering. En parkeringsheis er en tidsriktig og bærekraftig løsning, og vi har god erfaring med parkeringsheiser i underjordiske garasjer i bymiljøer.

Bilheiser er utstyrt med presise styringssystemer som sørger for at kjøretøyet plasseres nøyaktig på ønsket nivå. Heiskompaniets bilheiser bygges på bestilling, slik at du selv kan velge lengde, bredde, løftehøyde og løftekapasitet. Bilheiser krever minimalt med vedlikehold og er kostnadseffektive over tid.

Heiskompaniet leverer bilheiser også til private boliger som har behov for flere parkeringsplasser, samt til parkeringshus. Våre bilheiser er skreddersydd for å håndtere ulike kjøretøytyper og sørger for sikker transport av biler mellom etasjer i parkeringshus og andre anlegg.
Siden våre parkeringsheiser, i likhet med alle andre heisløsninger fra Heiskompaniet, er skreddersydd, vil prisen variere. Ta kontakt med oss for pris nederst på siden.

Bilheis fra Heiskompaniet i næringsbygg

Vareheis – Effektiv transport av varer

Våre vareheiser sikrer effektiv transport av varer og materiell mellom etasjer i næringsbygg, lagre, industribygg og hoteller. Vareheiser er spesielt utviklet for å håndtere tunge laster og optimalisere logistikkflyten i bygninger, noe som gjør dem uunnværlige i mange bransjer.

Heiskompaniets vareheiser kommer i ulike størrelser og kapasiteter, fra mindre serviceheiser – også kjent som matheiser, som typisk brukes til å transportere mat og småvarer – til større vareheiser som kan løfte tunge laster på flere tonn. Vareheiser kan tilpasses både med og uten mulighet for personbefordring, avhengig av dine behov.

Heiskompaniets vareheiser er skreddersydd, noe som gir stor fleksibilitet og sikkerhet, spesielt i miljøer der både mennesker og varer skal transporteres. Prisen på våre vareheiser varierer fra enkle til mer avanserte modeller.

Vareheiser er enkle å installere, solide i konstruksjonen, og tåler krevende bruk i industrien. Disse heisene kan også tilpasses spesifikke bransjekrav, enten det gjelder transport av varer i hoteller, lagerbygg, kjøpesentre eller andre næringslokaler. Med et bredt utvalg av tilpasningsmuligheter og sikkerhetsløsninger sikrer vareheisene pålitelig og smidig transport som effektiviserer arbeidsflyten og forbedrer den daglige driften i ethvert miljø.

Vareheis fra Heiskompaniet
Vareheis fra Heiskompaniet
Vareheis fra Heiskompaniet
Vareheis fra Heiskompaniet

Løftebord og saksebord for sikrere løft

Et løftebord, også kjent som et saksebord, er en type heiseanordning som brukes til å løfte gjenstander vertikalt. I motsetning til tradisjonelle heiser som frakter personer eller kjøretøy mellom etasjer, er Heiskompaniets løftebord primært designet for å heve eller senke tunge materialer, varer eller maskiner på en sikker og ergonomisk måte. Våre løftebord er designet for å møte de høyeste kravene til kvalitet, sikkerhet og effektivitet.

Saksebord får navnet sitt fra sin karakteristiske sakselignende mekanisme, der plattformen løftes ved at sakseformede armer strekkes ut vertikalt. Dette gjør løftebordet svært stabilt og i stand til å håndtere tunge belastninger. Løftebord finnes i mange størrelser og kapasiteter, fra små, mobile bord som brukes på verksteder eller lager, til store, stasjonære enheter som kan løfte flere tonn i fabrikker eller distribusjonssentre.

Løftebord er et viktig hjelpemiddel der det er behov for å justere høyden på arbeidsstasjoner, flytte varer til forskjellige nivåer, eller laste og losse tunge gjenstander. De kan også integreres i produksjonslinjer for å øke effektiviteten og redusere risikoen for arbeidsrelaterte skader ved tunge løft. Kontakt oss for pris på løftebord.

Hvorfor velge Heiskompaniet?

Hvorfor velge Heiskompaniet?

Heiskompaniet leverer heisløsninger av høy kvalitet over hele Norge, med konkurransedyktige priser og et mål om å gjøre livet ditt enklere. Vi er dedikert til å forbedre mobiliteten og livskvaliteten i hjemmet ditt, samtidig som vi leverer produkter som gir trygghet og pålitelighet i mange år.

Heiskompaniets team, enten det er på kontoret eller vårt serviceteam som du møter ute på reparasjoner og vedlikehold av heis, setter alltid kunden i sentrum. Vi bygger langsiktige relasjoner med våre kunder og sørger for at våre løsninger, som trappeheiser, boligheiser, bilheiser og plattformheiser, fungerer optimalt. Vårt team er tilgjengelig når du trenger oss, og vi er stolte av vår høye standard for kundeservice.

Med fokus på fremtiden utvikler vi oss stadig for å møte nye behov og krav, samtidig som vi opprettholder våre kjerneverdier. Vår forpliktelse til kvalitet og komfort er med på å sikre at Heiskompaniet forblir en ledende leverandør av heisløsninger i Norge.

Heiskompaniet leverer kvalitetsløsninger for løfteplattformer til konkurransedyktige priser. Med lang erfaring i bransjen, skreddersyr vi løsninger som passer til dine behov. Vårt mål er å sikre trygg og pålitelig drift gjennom hele heisens levetid.

Sammen finner vi den løfteplattformen som passer best for deg. Kontakt oss i Heiskompaniet for en uforpliktende prat.
Telefon: +47 481 44 481 e-post: post@heiskompaniet.no

Daglig leder i Heiskompaniet Erik Herseth